8 februari a.s. – Wilddiner

Op het wilddiner van deze avond staat

Terrine van wilde gans en ganzenlever met een mango chutney
Carpaccio van hertgebraad, tartaar van bospaddenstoelen en een krokant koekje
van Parmezaanse kaas

Hazenrugfilet met pastinaak,  balsamico , gedroogd spek en  een bitterbal van gestoofde hazenbout

**

Paddenstoelentruffelsoep met kaantjes van wildzwijn
Wildbouillon met huis gerookte  ganzenborstfilet

**

Hertenbiefstuk met hertenbloedworst, spruitjes met een jus van appelstroop
Wilde eend met vanille-port saus, pompoen en gefrituurde schorseneren
Gestoofde hazenbillen met gemarineerde rodekoolsalade

**

Huisgemaakte nogatine parfait , deegkapje en vanille saus
Kaas terrine van Hollandse kazen met honing
Crème brûlée van koffie aan tafel gekarameliseerd

Aanvang 19.00 uur
De kosten bedragen € 29.50 p.p. 
Reserveren gewenst

Reserveer een tafel