HalloKrimpen magazine: Het gezelligste restaurant van de Krimpenerwaard

Huisje van de Zeeuw Restaurant bediening

Dit betreft een artikel in HalloKrimpen Magazine – maart 2019
Rechten van het artikel liggen bij HalloKrimpen. Tekst: Thea van der Raaf

Alsof je thuiskomt…
Een gemoedelijke sfeer en een gastvrije bediening in een klein huiskamertachtig restaurant. In Huisje van de Zeeuw loop je binnen voor een kop koffie met wat lekkers, een heerlijk broodje voor de lunch, of – en dat weet nog niet iedereen – je geniet er ‘s avond van een prima maaltijd.

Bijzondere bediening
Je bent van harte welkom in de lunchroom die in samenwerking met de dagbesteding Krimpenerwaard wordt gerund, maar ook ‘s avonds waar je wordt verwelkomt door gastvrouwen Caroline en Helenie. De bijzondere bediening van Huisje van de Zeeuw zorgen dat het gezellig is tijdens je bezoek.

De lekkerste broodjes
In Huisje van de Zeeuw heb je een ruime keuze aan kostelijke broodjes voor de lunch. Moeilijk om te kiezen? Ga dan voor de ‘special van de week’. Gegarandeerd dat je volgende week weer komt.

Wist je dat je bij Huisje van de Zeeuw ook gezellig dineert?
Voor de vaste prijs van € 18.50 doordeweeks en € 20.50 op vrijdag en zaterdag, kun je smakelijk en goed eten. Uit een twintigtal herkenbare gerechten, zoals een carpaccio of de sweet chili ribs, stel je zelf je 3-gangenmenu samen. Je kunt er natuurlijk ook terecht voor een hamburger of sateetje.

Goed idee:
Ga eens ‘proefeten’ en ontdek dat Huisje van de Zeeuw dé locatie is voor je familie paasbrunch.
Kijk op de website www.huisjevandezeeuw.nl voor meer informatie over de paasbrunch.

Reserveer telefonisch