KW Horeca is sinds 2015 in het leven geroepen en is de organisatienaam voor een viertal horecaonderneming en een intern horeca detacheringsbedrijf. De horecabedrijven die onder KW Horeca worden gevoerd zorgen al meer dan 20 jaar voor kwaliteit in de horeca van de Krimpenerwaard. Vanuit onze hoofdvestiging in Bergambacht en onze nevenvestigingen in Lekkerkerk en Bergambacht bedienen wij het hele gebied van de Krimpenerwaard en zeker ook daarbuiten. Sinds 1994 worden er horeca-diensten geleverd in Partycentrum Amicitia. Dit is dan ook het bedrijf waar KW Horeca mee groot is geworden.

In 2012 is Partycentrum Amicitia een lunchroom gaan voeren, genaamd ‘Huisje van de Zeeuw’ en eind 2012 is gestart met een nieuwe horecazaak, namelijk met ‘Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen.’ De voordelen die met het voeren van meerdere bedrijven behaald kon worden, is de opstap geweest om verder door te groeien. Met een uitgebalanceerd team en veel goodwill om een bijdrage te leveren aan vitale kernen binnen de Krimpenerwaard is in 2014/2015 besloten om achtereenvolgend ‘Het Kwartier Stolwijk’ deels te runnen.  Het Kwartier is inmiddels na een succesvolle opstartperiode overgedragen aan Dick Blanken. 

Met de genoemde veranderingen is er besloten om de organisatie die deze locaties leidt ‘KW Horeca’ te noemen. Ons interne detacheringbedrijf voert inherent hieraan de naam ‘KW Horeca Medewerkers’, dat moet zorgen voor een juiste personele bezetting in de bedrijven en mobiliteit.

Bezoek voor meer informatie www.kwhoreca.nl

Reserveer telefonisch