Kerstmenu 2014!

Het einde van het jaar is alweer in zicht en dat betekent dat u weer na mag gaan denken over de kerstdagen en hoe u deze in mag gaan vullen. U bent van harte welkom om op 2de kerstdag de feestdagen met uw familie & vrienden bij ons te vieren. Speciaal hiervoor hebben wij een heerlijk en verrassend …

Read More

Wildavond in Amicitia

Wilddiner in Amicitia

In samenwerking met Slagerij Ooteman organiseren we op 28 november in Amicitia de eerste Wildavond van het seizoen. Het menu kunt u vinden op onze website (www.amicitia-lekkerkerk.nl). De culinair verrukkelijke avond vol tongstrelende verrassingen begint om 19.00 uur aan. De kans is groot dat jachthoornblazergroep Polderluid langskomt voor een sfeerverhogend optreden. De kosten voor de …

Read More

‘United by Music’ komt spelen!

United by Music

De band ‘United by Music’komt op zaterdag 28 juni vanaf 13.30 uur een spetterend optreden verzorgen op het terras van Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen aan de Molenlaan 16 in Bergambacht. ‘United by Music’ bestaat uit mensen die naast een heleboel muzikale talenten ook een verstandelijke beperking hebben. In april heeft de band ook een optreden …

Read More

We waren te zien in GTST!

Geloof het of niet, maar in de laatste uitzending van GTST was onze Dagbestedingsfolder in beeld!! Kijk maar > rechts van de lamp! Met dank aan Jeff Albers oftewel Bartho Braat, die eerder dit jaar ons dagbestedingsproject Huisje van de Zeeuw bezocht. Leuk he!

Read More

U bent op Koningsdag van harte welkom

Het Huisje van de Zeeuw is op Koningsdag 26 april geopend vanaf 12.00 uur met terras. ’s Avonds is er een speciaal Koningsdagmenu. Vooraf: Oranje soep met kaasstengel Hoofdgerecht: Gegrilde zalm met mosterdsaus of Picatta “orange” met roomsaus. Met worteltjes en peultjes, aardappelgratin met Cheddarkaas en een voorjaarssalade. Dessert: Sinaasappelbavaroise met mango ijs en slagroom …

Read More

8 februari a.s. – Wilddiner

Wild diner in Huisje van de Zeeuw

Op het wilddiner van deze avond staat Terrine van wilde gans en ganzenlever met een mango chutney Carpaccio van hertgebraad, tartaar van bospaddenstoelen en een krokant koekje van Parmezaanse kaas Hazenrugfilet met pastinaak,  balsamico , gedroogd spek en  een bitterbal van gestoofde hazenbout ** Paddenstoelentruffelsoep met kaantjes van wildzwijn Wildbouillon met huis gerookte  ganzenborstfilet ** …

Read More

Reserveer een tafel