Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel de gezelligste en meest bijzondere lunchroom van de Krimpenerwaard. Onze medewerkers vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch of diner om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!) En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

Ooit woonde in dit pand Meester de Zeeuw, het hoofd van de Mulo in Lekkerkerk. Later deed het karakteristieke gebouw dienst als ‘kleine zaal’ van Partycentrum Amicitia. In het voorjaar van 2012 kwam er een nieuwe bestemming: een restaurant in samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

‘Huisje van de Zeeuw’ wordt  van 10.00 tot 16.00 uur gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge organisatie die zich inzet om mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle en leuke dagbesteding te bieden en volwaardig deel uit te laten maken van de maatschappij.

Bij Huisje van de Zeeuw werken vrolijke mensen die graag blije gasten zien. Met andere woorden: u zit hier goed! Ook als het gaat om wat we u serveren: veel streekgebonden producten van een uitmuntende kwaliteit.

Ons hele team wenst u een prettig verblijf toe in onze lunchroom!

Sinds 2012

Foto's

Few photos about us

Cidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea co nisl ut aliquip ex ea co mmodo consequat.

Reserveer een tafel