Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel het gezelligste en meest bijzondere restaurant van de Krimpenerwaard. Onze medewerkers vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch of diner om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!) En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

Ooit woonde in dit pand Meester de Zeeuw, het hoofd van de Mulo in Lekkerkerk. Later deed het karakteristieke gebouw dienst als ‘kleine zaal’ van Partycentrum Amicitia. In het voorjaar van 2012 kwam er een nieuwe bestemming: Het gezelligste restaurant van de Krimpenerwaard en een lunchroom in samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 tot 21.00
Woensdag: 10.00 tot 21.00
Donderdag: 10.00 tot 21.00
Vrijdag: 10.00 tot 21.00
Zaterdag: 12.00 tot 21.00
Zondag: Gesloten

De keuken is doorgaans geopend op dinsdag t/m zaterdag tot 21.00 uur (afhankelijk van de drukte kunnen deze tijden variëren)

Stichting Dagbesteding

De lunchroom van het Huisje van de Zeeuw wordt gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Zij geeft via het aanbieden van dagbesteding extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Daarbij sluit men aan bij de belevingswereld en ambities van iedere individuele deelnemer.

De deelnemers aan de dagbesteding krijgen waardering voor hun inspanningen en worden in staat gesteld om volwaardig mee te draaien in de samenleving. De medewerkers en vrijwilligers van de stichting zorgen voor een goede begeleiding en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Restaurant

‘s avonds kunt u bij het Huisje van de Zeeuw genieten van een 3-gangen diner voor een vaste prijs van €27.50. Daarnaast bieden wij een ‘menu du jour’ aan. Dit is een wisselend 3-gangen menu en is terug te vinden op de krijtborden in het huisje.

Blije gasten

Bij Huisje van de Zeeuw werken vrolijke mensen die graag blije gasten zien. Met andere woorden: u zit hier goed! Ook als het gaat om wat we u serveren: veel streekgebonden producten van een uitmuntende kwaliteit.

Ons hele team wenst u een prettig verblijf toe in ons restaurant!

Reserveer telefonisch