Vacature Gastheer / Gastvrouw 38 uur per week

Vacature:

Gastheer/ Gastvrouw Huisje van de Zeeuw in Lekkerkerk

Functieomschrijving

Bent u op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie in een groeiende organisatie genaamd KW Horeca? Dan hebben wij misschien wel de uitdaging voor u! Wij willen medio maart bij een locatie van ons een nieuw restaurant gaan openen in het verlengde van lunchroom “het Huisje van de Zeeuw” in Lekkerkerk. Daarvoor zijn wij op zoek naar een collega met ervaring in de horeca die het daarnaast een uitdaging vindt om een mentor te zijn voor collega’s met een arbeidsbeperking. Het doel is om een restaurant te openen voor een brede doelgroep door het bieden van persoonlijke aandacht, lekker eten en aantrekkelijke menuprijzen.

De persoonlijke aandacht willen wij bieden door het samenwerken met mensen met een arbeidsbeperking. Sinds 2012 wordt in de lunchroom samengewerkt met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK). De SDK biedt een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. ’s Avonds willen wij een werkplek bieden voor mensen die op een andere manier een drempel hebben tot de arbeidsmarkt. De rol van degene die gastheer of gastvrouw wordt op deze locatie is daardoor veelzijdig en afwisselend. Het lekkere eten wordt aangeboden door ervaren koks en streekproducten uit de omgeving.

 Profiel

Wat wij verwachten van u, is dat u iemand bent met verantwoordelijkheidsgevoel en voldoende ervaring heeft als gastheer of gastvrouw in een restaurant. U heeft in het restaurant de rol van leidinggevende en daarmee de verantwoordelijkheid voor het gastvrijheidsconcept dat wij uitdragen. Verder vinden wij het belangrijk dat u goed kan communiceren met collega’s en initiatief neemt om taken en werkzaamheden in het restaurant op te pakken. Samengevat heb je de volgende eigenschappen:

  • gastvrij
  • flexibel
  • leidinggevende capaciteiten
  • sociaal en communicatief goede vaardigheden
  • affiniteit in het werken met mensen met een arbeidsbeperking
  • (basis) kennis van wijnen

 Functie-eisen

Minimaal opleiding en denkniveau mbo-niveau 4

Aanvragen Verklaring Omtrent Gedrag geen probleem

Gemiddeld aantal uren per week is 38

Arbeidsvoorwaarden
Voor het opstelellen van de arbeidsovereenkomst volgen wij de richtlijnen van het Arbeidsvoorwaarden Regelement (AVR). Salaris conform AVR-loontabel.

 

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv + motivatie naar medewerkers@kwhoreca.nl

Reserveer telefonisch