Wij mogen weer open!

Bij het Huisje van de Zeeuw hebben we de nodige aanpassingen getroffen en ook het terras van het Huisje van de Zeeuw is aangepast aan de 1,5 meter samenleving. Vanaf 3 juni is het mogelijk om weer te reserveren voor een lunch of 3-gangen diner bij het Huisje van de Zeeuw!

Lunch
In samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard zullen wij van dinsdag tot en met vrijdag weer lunch verzorgen in het Huisje. Vooraf reserveren is verplicht! Er kunnen maar een beperkt aantal mensen bij ons binnen lunchen. Op het terras is het natuurlijk ook mogelijk om te genieten van een lekkere lunch. Wij zorgen ervoor dat u op een veilige afstand aan tafel kunt.

Ook op zaterdag is het ook mogelijk om te lunchen vanaf 12.00 uur!

Diner
Huisje van de Zeeuw zal ook weer openen voor diner! De dinerkaart is nieuw en zo is er al een 3 gangen menu voor € 19,50! Ook voor het diner kunnen er een beperkt aantal gasten bij ons binnen zijn en is het verplicht vooraf te reserveren. Dineren kan bij mooi weer natuurlijk ook op ons terras.

Reserveren
Een tafel reserveren kan voor maximaal 2 personen, tenzij het gaat om meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Als er een reservering wordt gemaakt voor meerdere personen zullen wij een controle-vraag aan u stellen.

Aanpassingen
Zoals gezegd hebben wij de nodige aanpassingen gedaan om uw bezoek aan het Huisje van de Zeeuw of ons terras zo veilig mogelijk te maken. Vooraf reserveren is verplicht en tijdens de reservering zullen wij u vragen naar eventuele klachten. Als er geen klachten zijn nemen wij uw reservering aan en verwachten wij u op de afgesproken tijd. Bij de deur vragen wij u om uw handen te ontsmetten bij onze ontsmettingszuil, en bij binnenkomst wordt u naar uw tafel begeleid. De tafels staan binnen en buiten op gepaste afstand. 

Onze medewerkers nemen uw bestelling op gepaste afstand op. De bestelling uitserveren gebeurt wel bij uw tafel. Een betaling vragen wij zoveel mogelijk contactloos te doen. Na elk bezoek worden onze tafels, stoelen en menukaarten grondig gereinigd, zodat de volgende gast weer veilig plaats kan nemen.

Reserveren kan telefonisch via 0180 66 97 61.

Reserveer telefonisch