Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel het gezelligste en meest bijzondere restaurant van de Krimpenerwaard. Onze medewerkers vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch of diner om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!) En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

Ooit woonde in dit pand Meester de Zeeuw, het hoofd van de Mulo in Lekkerkerk. Later deed het karakteristieke gebouw dienst als ‘kleine zaal’ van Partycentrum Amicitia. In het voorjaar van 2012 kwam er een nieuwe bestemming: Het gezelligste restaurant van de Krimpenerwaard en een lunchroom in samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Openingstijden:

Maandag: van 11.00 uur tot 16.00 uur
Dinsdag: van 10.00 uur tot sluitingstijd
Woensdag: van 10.00 uur tot sluitingstijd
Donderdag: van 10.00 uur tot sluitingstijd
Vrijdag: van 10.00 uur tot sluitingstijd
Zaterdag: van 12.00 uur tot sluitingstijd
Zondag: Gesloten

De keuken is doorgaans geopend op dinsdag t/m donderdag tot 21.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 21.30 uur (afhankelijk van de drukte kunnen deze tijden variëren)

Stichting Dagbesteding

De lunchroom van het Huisje van de Zeeuw wordt gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge organisatie die zich inzet om mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle en leuke dagbesteding te bieden en volwaardig deel uit te laten maken van de maatschappij.

Ook in haar restaurantfunctie mag Huisje van de Zeeuw gerust bijzonder worden genoemd. Wij bieden namelijk mensen met een (arbeids)beperking een zogeheten ‘beschutte werkplek’ om ook hen de mogelijkheid te bieden volwaardig in de maatschappij mee te draaien.

Blije gasten

Bij Huisje van de Zeeuw werken vrolijke mensen die graag blije gasten zien. Met andere woorden: u zit hier goed! Ook als het gaat om wat we u serveren: veel streekgebonden producten van een uitmuntende kwaliteit.

Ons hele team wenst u een prettig verblijf toe in ons restaurant!

Reserveer een tafel